Irina Moshkova Paulsen, operasångerska och lärare i vokalkonst.

Foto från http://www.mcv.se/irina-moshkova/

Mitt namn är Irina.

Jag bor i Göteborg. Min utbildning inom musiken startade i femårsåldern när jag började vid musikskolan där jag gick i pianoklass tills jag var 17 år gammal. Jag har dessutom avklarat avdelningen för körpedagog vid samma skola. Från det att jag var tretton år har jag spelat en tid piano i ett jazzband.
Efter att ha avslutat skolan och musikskolan 1998 blev jag antagen till musikgymnasiet till akademisk sångavdelningen i Petrozavodsk (Ryssland). Där läste jag i ett år i stället för fyra. 1999, efter att ha gjort inträdesprov blev jag antagen till musik universitet.

2004 avslutade jag mina studier med examen operasångerska, konsert- och kammarsångerska, lärare i ”vokalkonst”. Pristagare i en Internationell Operatävling “21 Century Art” Ukraina 2003. Pristagare i sångtävlingen “Romanses vår” Ryssland 2007.
Sedan november 2009 är jag bosatt i Göteborg. Jag är aktiv i mitt yrkesutövande genom att uppträda på olika konserter och kulturevenemang. Jag är medlem av MCV-agentur. Det här är min sida www.mcv.se/irinamoshkova.

Just nu har jag ett spännande program “Kärleksånger från hela världen”. Det programmet består av kända pop, jazz sånger och musikaler på olika språk (spanska, engelska, ryska, italienska) . Programmet presenteras med levande jazz spel på piano och klassiskt sätt att sjunga.

IRINA MOSHKOVA PAULSEN
Adress: Hålskogsgatan 27 B
42437 Angered, Göteborg Sverige
E-post:  gjfirin@mail.ru
Mobiltelefon:  0707581732

Post Author: rurik