20210422 Swedish Chamber of Commerce for Russia & CIS bjuder in till öppet Årsmötesseminarium 2021

Nu passar jag på att bjuda in er samt de av era medlemmar som ni tror kan ha intresse av att ta del av vårt högintressanta årsmötesseminarium torsdagen 22 april, kl. 15.30.

V g se bifogad inbjudan med program.

Förutom att vår ambassadör i Ryssland, Malena Mård, och vår ambassadör i Ukraina, Tobias Thyberg, kommer att ge oss en uppdatering om läget i resp. land, så har vi också författaren och professorn, Bengt Jangfeldt, som talare.

Bengt har nyligen gett ut en bok som beskriver hur Nobel-familjen byggde upp sitt företagsimperium i Ryssland under 1800-talets andra hälft. I den fascinerande boken ges god insikt i hur en rad svenska entreprenörer till stor del la grunden till den ryska industrin och utvecklade oljeindustrin i dagens Azerbajdzjan. Jag vågar utlova ett högintressant event!

Seminariet är öppet även för icke medlemmar, sker digitalt i Teams och är kostnadsfritt. Språk: Svenska. Anmälan om deltagande görs till info@swedishrussian.com 

Påminnelse. Svensk-Ryskt Affärsforum hölls 20 januari. Det finns att titta på via (12) Swedish-Russian Business Forum – YouTube.

Hjärtligt välkomna önskar Heinz

Heinz Sjögren, VD

Swedish Chamber of Commerce for Russia & CIS

www.swedishrussian.com

0708-441162

Post Author: rurik