VI VÄNTAR PÅ ETT BESÖK PÅ DAMM CAMPINGPLATS

Bara 15 km från staden Petrozavodsk, Ryssland, omgiven av tall-och björkskogar, nära sjön Lososinnoe med en strand, finns det 5 stugor med en kapacitet på upp till 10 personer och en av stugorna med boende för 2 personer (för nygifta), som ligger på avstånd från varandra.

DAMM campingplatsen är utformad för en unik semester, speciellt för kreativa människor, liksom för dem som är trötta på den dagliga förorenade metropolen och vill känna tystnaden, ha varit ensam med naturen. Fem stugor ligger på en ekologiskt ren plats, vid sjön, omgiven av tall-och björkskogar. Bredvid stugorna finns en brygga med båtar och en strand.

Du kan inte bara fiska, ta en promenad i skogen, ta ett ångbad, men också göra sport (volleyboll, fotboll). Det finns också ett lusthus för grill. I en mysig restaurang kan du träffa olika intressanta människor, träffa nya vänner, de kommer gärna chatta med dig och ordna vänliga möten, eftersom DAMM campingplatsen är för mångsidiga människor.

På begäran av gästerna kan 3 måltider om dagen organiseras i restaurangen, liksom stugorna har eget kök. Stugorna är byggda enligt de gamla finsk-Karelska reglerna från tall som är speciellt åldrad i skogen. Den fantastiska och redan glömda egenskapen av trä ger stugan möjlighet att “andas”, och temperaturen inuti är alltid bekväm, även när alla fönster och dörrar är låsta.

DAMM campingplatsen har sin egen VVS. Vattnet i duschen strömmar från en brunn med rent vatten. Vintern på DAMM campingen är varm. Gästerna kommer alltid att känna julstämningen. Det här är inte förvånande, eftersom stugorna är täckta med snö, det finns stora snödrivor runt, sjöarna är frusna och det verkar som att de stora tallarna förbereder sig för det nya året. Fiskare har trampat en stig genom snön på sjöarna, och här och där kan du se små spår av harar och fåglar! Barn kan snöslang eller släde.

I clearing kan du spela snöbollar, göra snögubbar eller bygga is slott! För älskare av utomhusaktiviteter hyr vi ATV och snöskotrar för att njuta av en tur genom vinterskogen. Gäster som älskar fiske kommer att bli positivt överraskad. På DAM campingen finns två vackra sjöar, ett stort antal fiskar och vacker natur! Gädda, abborre, mört, vild lax och andra typer av fisk finns i våra sjöar. Båtar, vadstövlar för fiske, stående i vattnet är bekvämt och säkert, liksom en borr för borrning av is på vintern – det finns!

 Gästerna kan fiska gratis!

För dem som gillar att gå i skogen kan du utforska området själv genom att gå på nysnö och beundra vinterskogen och dess invånare.

Vi väntar på att du ska besöka DAMM Campingplats året runt.

Transfer från flygplatsen eller från järnvägsstationen ordnas efter överenskommelse.

Utflyktsprogrammet är organiserat i Karelen och görs efter behag: Kivach vattenfall, Marble canyon Ruskeala, sanatorium Marcial vatten, Kizhi ön, Valaam ön, sightseeingturer i Petrozavodsk.

Santa Claus bostad är öppen året runt http://talvi-ukko.ru /.

Kontakt: chef för Damm campingplats

på telefon + 7911-425-49-70 (whatsapp), Oleg Georgievich Dolinov

webbplatsen är under revision. foto det är möjligt att hitta på begäran i sökmotorn “Yandex” eller “Google”.

Post Author: rurik